Answers To Quiz: Can You Actually Name 19/22 Of These "Friends" Episodes By 1 Image?

Friends
www.tumblr.com

The One With All The Screenshots

1. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The Pilot"

2. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One Where Nana Dies Twice"

3. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with the Fake Monica"

4. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with the Baby on the Bus"

5. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with the Prom Video"

6. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One Where Ross and Rachel ... You Know"

7. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with the Bullies"

8. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: “The One with the Two Parties”

9. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with the Football"

10. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One Without the Ski Trip"

11. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with a Chick and a Duck"

12. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with the Dirty Girl"

13. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One After Ross Says Rachel"

14. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One Hundredth"

15. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One Where Everybody Finds Out"

16. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One Where Rachel Smokes"

17. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One in Vegas"

18. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with Rachel's Sister"

19. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with Unagi"

20. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with the Holiday Armadillo"

21. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The One with Ross's Tan"

22. Name the "Friends" episode!

Warner Bros. Television Distribution

Answer: "The Last One"


RETAKE this quiz to get a higher score or SHARE it with your friends to see if they remember these "Friends" episodes as well as you do!

We hope you love the products we recommend! Before you continue, we’d like you to know that there are affiliate links in this article. This means Women.com may collect a share of sales or other compensation from the following links. Prices are accurate and items are in stock as of time of publication.